Premium serie - magnetisk kontakt (3 i 1) med 3 olika anslutningar - extra kraftig magnet199 kr

Ladda säkert och undvik olyckor - med en hand kopplar du in denna laddsladd! Nya regler första februari 2018 om mobilhantering! 

Är du gamer och gör massa saker samtidigt - med en hand kopplar du om din laddare!

En av de största anledningarna till att mobiler går sönder är slitaget i laddkontakten. Lös detta genom att använda magnetiska laddsladdar istället. Denna ladd- och synkkabel ger en extra stark magnet och ny förbättrad kontakt mellan sladd och magnet. Detta gör att sladden stannar kvar även vid aktivt användande av enheten samtidigt som man laddar eller synkar. Tre anslutningstyper medföljer, en för lightning, en för micro-USB och även en för USB-C. Komplettera med att köpa lösa magnetanslutningar så att du har till alla dina enheter. Erbjuds i en stilren silverfärg.

Smidigt att enbart ta enbart med en sladd för laddning och synkning av alla dina mobila enheter! Om du vill ladda t.ex. en Ipad från dator - använd USB3 anslutning då sladden erbjuder rejält med ström - eller så använder du en bra laddare för att dra nytta av 2.4A.

Längd: 1 meter

Teknik: Extra stark magnet inklusive tre olika magnetiska kopplingar (1 lightning för Apple, 1 micro-USB och 1 USB-C ). Integrerad diskret belysning som underlättar sökande i mörker. Snabb laddning med 2.4A. Kan kompletteras med lösa magneter om du har fler enheter eller köp flera sladdar - då får du 3 anslutningar för varje sladd.
Varför denna sladd: Starkare och bättre passform än andra magnetsladdar på marknaden. Nylon väven är perfekt gjord. Ren koppar i sladden för längre hållbarhet samt stabilare laddning.

Godkända: LDV, EMC test godkända samt CE och Rosh certifierade.